Andersuitvaart

Wie zijn wij

Warm en Persoonlijk

 
Uitvaartverzorger​s

Wij vinden het heel bijzonder om dichtbij de nabestaanden te mogen zijn om ze met veel liefde, zorg en betrokkenheid te begeleiden op een verdrietig en moeilijk moment in hun leven. Om de tijd te nemen voor de nabestaanden waarbij je luistert naar herinneringen probeer ik samen met de nabestaanden een persoonlijk en waardevol afscheid vorm te geven. 


Wie zijn wij?

Wij werken met een team van gepassioneerde uitvaartverzorgers. Zij zorgen ervoor dat  anders ook daadwerkelijk anders is.

Onze talenten liggen voornamelijk op het gebied van plannen en organiseren en dat is precies de reden waarom wij dit vak hebben gekozen. Bij het verzorgen van een uitvaart komt veel kijken want alles moet op het juiste moment samenkomen. Wij zorgen ervoor dat het afscheid zo verloopt zoals u dat voor ogen heeft. Dit kan klein en ingetogen zijn, maar ook groots en uitbundig.  


De dood is voor iedereen anders, de een wil het leven vieren en voor de ander is het leven te kort geweest. Wij vinden het bijzonder om de overleden persoon te eren zoals dat bij diegene past. Daarnaast is het voor de naasten belangrijk om afscheid te nemen. Er is een dierbaar persoon overleden en het leven gaat verder, maar het leven kan pas verder gaan als er ruimte is geweest voor een passend afscheid. Elke uitvaart is bijzonder, of deze nu intiem of uitbundig is. Wij ondersteunen jullie bij een passende, persoonlijke en bijzondere uitvaart.

Neem contact op met mij voor een informatief gesprek