Andersuitvaart

Rouwvervoer

Persoonlijk en Anders

Rouwvervoer

Persoonlijk en respectvol

De overbrenging van de overleden dierbare(ook wel ~rouwvervoer of uitvaartvervoer) naar het uitvaartcentrum of naar de locatie van de afscheidsdienst is vaak een ingrijpend en waardevol moment. Gebeurt het respectvol op een manier die past bij de overledene en de familie, dan geeft dat de nabestaande rust.

Volkswagen T2 Rouwauto

Deze T2, is de opvolger van de T1 en kwam vanaf 1967 op de markt, dit model is direct te herkennen aan zijn grotere ramen en de voorruit zonder middenspijl. Dit voor de kenners onder ons. Een hippiebusje roept bij vele mensen herinneringen op aan speciale momenten,of men vindt z`on hippiebusje gewoon aardig, schattig of lief. Kortom er zijn genoeg redenen om te kiezen voor deze T2 om uw dierbare te begeleiden.

Voorzien van een speciaal ingerichte vloer voor het veilig vervoeren van de overledene, naast een prachtige, maar vooral bijzondere hemelbekleding, heel symbolisch een mooie strak blauwe hemel met de zon en een ster.

Kinderrouwauto Fiat 500 

Speciaal voor de uitvaart van een kind is een kindertrouwauto gebouwd. Een roomwitte Fiat 500. De auto is verlengd maar zonder concessies te doen aan de uitstraling. Het is nog steeds een lieve auto. Op deze manier kunnen we op een passende manier een kind begeleiden naar de laatste rustplaats.


Het overlijden van een kind is misschien wel de meest ingrijpende gebeurtenis in een mensenleven. Om het verlies van een kind een plaats te kunnen geven is afscheid nemen belangrijk en dat moet iedereen op zijn of haar manier doen. Het verwerken begint dan pas.

Rouwfietsen

Voor mensen die van fietsen houden- voor een milieuvriendelijke laatste rit.

Neem contact op met mij voor een informatief gesprek