Andersuitvaart

Afscheidslocaties

Anders en Persoonlijk

Afscheidslocaties

 Als we spreken over een locatie voor een uitvaartplechtigheid, dan denken we traditiegetrouw aan een aula van het crematorium, de kapel op de begraafplaats of een kerkgebouw. Maar heeft u er weleens bij stilgestaan om daarvoor bijvoorbeeld de foyer van een schouwburg of theater te gebruiken, of een zaal van een hotel of restaurant?


Informele sfeer in een andere setting.


Horecagelegenheden zijn zeer populair als het op een bijzondere uitvaartlocatie aankomt. In steeds meer hotels, restaurants en cafe`s is het mogelijk om in een informele sfeer een condoleance te houden en op een aantal van die uitvaartlocaties is het ook mogenlijk om ook de afscheidsbijeenkomst te houden.

Kies de gepaste uitvaart locatie

In principe bent u vrij om een locatie te kiezen die bij u past. Een eigentijds afscheid kan bijvoorbeeld ook thuis in huiselijke kring, in een verenigingsgebouw, schoolgebouw of strandtent gehouden worden. 


Afscheid nemen op een unieke plek of in een vertrouwde omgeving, aan u de keus om daarover te beslissen.

Begraafplaats, Crematorium, Ceremonielocatie Schollevaar.

Begraafplaats, crematorium en uitvaartcentrum Schollevaar ligt in de gemeente Capelle aan de IJssel, dicht bij uitvalswegen en grenst aan de gemeente Nieuwerkerk aan de IJssel. Bij de inrichting hebben we speciale aandacht besteed aan warme huiselijke sfeer. Daar krijgen we dan ook veel complimenten over. Net als over de rustige, natuurlijke omgeving.

Neem contact op met mij voor een informatief gesprek